Trikeverhuur

Niet schakelen, maar genieten!

Vanaf nu kunt u bij Walinga Trikes relaxed touren op een RF1 dynamic automaat* trike! We hebben verschillende types in de verhuur, 2 persoons of 3 persoons.
Ervaar de vrijheid en het comfort van een trike met uw autorijbewijs**. Een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten!

Duidelijke instructies

Voordat u gaat rijden krijgt u een uitgebreide instructie over de werking van de trike. Op deze manier kunt u ontspannen beginnen aan uw trike rit.
Bij Walinga Trikes kunt u trike rijden met een vrij aantal kilometers. Wel dient de trike aan het eind van de rit weer vol afgetankt te worden.

Picknickmand

Lekker makkelijk lunchen op uw triketocht of iemand verrassen? Neem een goed gevulde picknickmand mee en ga lekker en gezellig eten op een kleedje in de natuur!
Onze picknickmand is compleet met borden, bekers, bestek, servetten en een picknickkleed én natuurlijk rijk gevuld met overheerlijke producten.
Makkelijk bij te boeken in ons online boekingssysteem!

Trike Cadeaubon

Iemand verrassen op een originele manier? Wij hebben de TRIKE- CADEAUBON. Dit is erg leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een trouwerij, verjaardag, vader- of moederdag, jubileum of voor een motorweekend. HIER vindt u de prijzen voor trike verhuur.

* Let op: Op dit moment hebben we 5 automaat trikes in de verhuur, Dit zijn 3 x een 2-zits trike en 2 x een 3-zits trike. U kunt deze afzonderlijk boeken. Indien de 2-zitter vol is boek dan gerust een 3-zits, deze zijn nl. ook heel comfortabel voor 2 personen.
* Dagdelen zijn alleen van maandag t/m donderdag dus NIET op vrijdag zaterdag en zondag!
** Indien het autorijbewijs gehaald is voor 19-01-2013, na deze datum is ook een motorrijbewijs nodig.
** Een helm is verplicht!!
***De BORG is €450,- en dient contant of met de pin voldaan te worden!!

Reserveer online