Volcano Limited

Ontdek het exclusieve speciale model: Volcano-Limited

Met genoegen introduceren wij ons nieuwste meesterwerk: het speciale model “Volcano-Limited”. Deze gelimiteerde serie combineert state-of-the-art technologie, uitzonderlijk design en maximale prestaties op een unieke manier.

Keuze uit twee varianten: PUR3 GT en PUR3 GT Touring

Ons Volcano-Limited-model is verkrijgbaar in twee varianten, die beide aan de hoogste eisen voldoen:

– PUR3 GT: Voor wie op zoek is naar pure prestaties en sportief rijplezier.

– PUR3 GT Touring: Voor wie ook maximaal comfort en geschiktheid voor lange afstanden wil.

Krachtige motor

Welke variant u ook kiest, de Volcano-Limited is uitgerust met een krachtige 177 pk sterke turbomotor die garant staat voor indrukwekkende prestaties en rijplezier.

Exclusief lakwerk: Volcano Orange

Ervaar de exclusiviteit van een speciale metallic laklaag in de kleur “Volcano Orange”, die alleen beschikbaar is voor deze speciale serie. Deze kleur geeft het voertuig niet alleen een verbluffende uitstraling, maar laat het ook bij elke gelegenheid schitteren.

Geavanceerd multimediadisplay

De Volcano-Limited is uitgerust met een indrukwekkend 7-inch multimediadisplay dat Apple CarPlay en Android Auto naadloos integreert. Geniet van state-of-the-art connectiviteit en een unieke infotainmentervaring op het hoogste niveau.

Beperkt tot 100 voertuigen

Deze exclusieve serie is strikt beperkt tot slechts 100 voertuigen. Verzeker u nu van een van deze zeldzame modellen en geniet van de luxe en exclusiviteit die alleen een Volcano Limited kan bieden.

Bestel nu!

Ervaar de perfecte combinatie van prestaties, design en technologie. Bezoek ons vandaag nog en verzeker u van uw persoonlijke Volcano Limited-model. Dompel jezelf onder in de wereld van rewaco en maak deel uit van deze exclusieve serie.

Neem contact op met ons voor meer informatie of om een proefrit te maken. We kijken uit naar uw komst!